Rentoutuskellunnan hyödyt

Rentoutuskellunnan hyödyt

Kellumisen hyödyt ovat moninaiset ja rentoutuskellumisen on osoitettu lievittävän ja laskevan stressiä, edistävän rentoutumista sekä unensaantia, vähentävän lihaksiin tai liikuntaelimiin kohdistunutta kipua, laskevan verenpainetta, laskevan stressihormonitasoja kuten kortisolia, edistäen hyvänolon tunnetta ja positiivisuutta, sekä nopeuttavan rasituksesta palautumista niin liikunnan kuin kuormituksen jälkeenkin. 

Mahdollisia hyötyjä on todella paljon. Mikäli vielä mietityttää, niin suosittelen ottamaan meihin yhteyttä, lukemaan alta artikkeleita tai katsomaan oheisia asiaan liittyviä videoita, jotka avaavat asiaa vielä syvemmin.

Lue lisää täältä:
WebMD: What Are the Benefits of Float Tanks?
Dave Asprey: 5 Incredible Health Benefits of Floating

Ota yhteyttä ›

Meistä kerrottua

Työskentelen teknologia-alalla ja vaikka rakastan työtäni, se vie välillä liikaakin mukanaan. On vaikeaa löytää tapoja rentoutua niin, että oikeasti pääsisi kaikesta irti. Aluksi tankissa oli mukavaa, mutta edelleen ajatukset pyörivät villisti mielessä. Noin 15min kohdalla tunsin rentoutuvani ja seuraavaksi havahduinkin siihen, että olin kellunut melkein koko ajan jossain tietoisuuden rajamailla. Mahtava kokemus, tulen uudelleen!

- Susanna

Ei tarvitse lähteä avaruuteen, koin jo painottomuuden tunteen.

- Johanna

Alkujännityksen jälkeen kokemus oli rentouttava irtiotto arjesta!

- Sara

Painottomana omien ajatusten kanssa oleminen on todella rentouttava kokemus: Suosittelen!

- Mikko

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika